Tips & Tricks


tips n  tricks - slakkenpost.nl
Tips & Tricks

Slakkenpost Tips & Tricks!

Vraag jij je ook af waar je het best je knutselspullen kunt kopen? Wil jij weten waar er leuke, originele en betaalbare knutselspullen te vinden zijn, zowel online als in de winkel?

Wil jij trucjes (tricks) leren hoe je een slakkenpost het makkelijkst kunt maken, wat je beter wel en wat juist niet moet doen en nog veel meer?

 

Dan moet je deze pagina zeker in de gaten houden!

 


Trick voor je snailmail

Ik krijg af en toe een snailmail die bijna of helemaal uit elkaar valt als ik het openmaakt. Dit komt omdat sommige washi tapes niet sterk genoeg zijn, of niet goed genoeg plakken om het papier goed bij elkaar te houden. Mijn trucje is om eerst plakband of dubbelzijdige tape te gebruiken om je slakkenpost aan elkaar te plakken. Vervolgens kun je daar overheen je washi tape plakken. Zo valt je snailmail niet uit elkaar en het ziet er veel netter uit.

Tip: leuke koopjes

Ik ben al een tijdje opzoek naar leuke en niet al te duur briefpapier. Raar maar waar, in de winkels heb ik tot nu toe geen briefpapier gezien (of je moet sommig kinderlijk papier meetellen). En online vind ik de prijs die je betaald echt belachelijk.

 

Sinds kort heb ik via marktplaats iemand gevonden die leuk briefpapier, washi tapes en andere kleine hebbedingetjes verkoopt, die je als gift kunt sturen met je slakkenpost. Ik zou zeggen neem eens een kijkje.

Tip: opbergsysteem

Hoe bewaar jij je inkomende post en de post waarmee je bezig bent en nog op de post moet?

Ik heb 2 kleine bakjes van de Action op een plank staan met de woorden Incoming & Outgoing.

Het bakje met Incoming gebruik ik voor alle post die ik net heb binnen gekregen. Zodra ik deze post heb beantwoord/een snailmail heb gemaakt en verstuurd, dan gaat deze post in een grote bak waarin ik alle ontvangen post bewaar. 

Het bakje met Outgoing is voor post waarmee ik bezig ben en nog op de post moet.