365 x Post

Via instagram kreeg ik een tip dat er nog iemand was die 365 post verstuurt. Ik was benieuwd naar haar verhaal en nam meteen contact met haar op. Hieronder lees je meer over haar project.


Hi, ik ben Rozemarijn en in 2017 ben ik begonnen met 17 voor 2017. Na dat succes doe ik dit jaar 18 post voor 2018. Het zijn 18 dingen waar ik me voor in wil zetten omdat ze mij gelukkig gezonder en/of een leukere moeder maken. Een van mijn doelen voor dit jaar is op vakantie zonder gezin, 1000 km lopen en noem maar op.

 

Dit jaar (2018) staat onder andere op mijn lijstje 365 x post omdat ik blij word van post maken versturen en ontvangen. Tot nu toe heb ik 15 van de 365 post versturd. Ik heb een blog en zet veel op instagram om mezelf eraan te houden en zo kunnen anderen misschien wat oppikken van het proces.

 

Wat houd 365 x post in?

Dat betekent niet dat ik iedere dag één poststuk moet maken. Ik denk dat dat niet te doen is en zelfs PostNL heeft er vanaf gezien om iedere dag post te bezorgen. Daarom doe ik er wel 365, maar heb ik post maken nu ingepland minstens 1 keer per week. Dan ga ik gewoon een avond zitten. Dat is mijn postdag. Is dit in de toekomst vaker nodig, dan zal ik het vaker inplannen.

 

Als je meer wil weten over haar project. Kun je haar volgen op instagram: storyartpaper. Of je kunt haar project, haar doelen voor dit jaar en andere leuk dingen lezen op haar site: www.storyartpaper.com.

 

Ik hoop dat zulke projecten van o.a. Rozemarijn meer mensen inspireert om slakkenpost (snailmail) te versturen dit jaar.


Google Translate