Oproepjes


Slakkenpost.Oproep

 

Wil jij graag een postmaatje?

Vul dan op deze pagina je gegevens in. Vergeet niet om je e-mail adres in je berichtje te plaatsen. Zodat een postmaatje contact met je kan opnemen.

Wil jij in verband met privacy je e-mail adres niet gepubliceerd. Door hier te klikken laat jij je gegevens bij mij achter. Ik zorg ervoor dat het bij de juiste postmaatje terecht komt.

 

 

VERGEET JE EMAIL NIET TE MELDEN IN JE OPROEPJE OF JE EMAIL ADRES NAAR mail@slakkenpost.nl TE STUREN!

PS. Email adressen worden niet automatisch verstuurd of opgeslagen als je een oproepje plaats!!

                                                                                                                                                                            Veel slakkenpost plezier!

Commentaren: 8
 • #8

  nadia (donderdag, 02 februari 2017 15:28)

  hoihoi ben nadia 29 uit Gelderland zoek nog leuke snailmail maatjes om zo eens paar keer per maand wat leuks te maken en te versturen naar elkaar groetjes nadia mijn email is nancedamen@live.nl

 • #7

  Samantha (dinsdag, 24 januari 2017 13:49)

  Hallo!
  Mijn naam is Samantha, 35 jaar, getrouwd en twee kids (4 en 2).
  Ben op zoek naar penvriendinnen!! Leuk om over van alles en nog wat te schrijven!
  Creatief bezig zijn, vooral met papier, vind ik geweldig! Koken maak me blij (en daarna opeten ook :p), en nog veel meer . . .
  Lijkt het je wat?! Je mag reageren op: samanthalovespost@hotmail.com
  Groetjes, Sam


 • #6

  Marthy (zaterdag, 21 januari 2017 23:11)

  Ik ben 67 jaar oud, een lieve man en drie kinderen en als bonus 4 kleinkinderen. Ik hou van fotograferen, mijn blog maken, wandelen, lezen, koken en musea bezoeken. Wij wonen de helft van het jaar in Frankrijk waar wij een huis hebben. Daar heb ik een grote tuin en een moestuin. Ik hou van gepimpte en gevulde enveloppen met een leuke brief erbij. Wordt jij mijn postmaatje?

 • #5

  Natasja G. (woensdag, 18 januari 2017 15:38)

  Hai, ben Natasj en ben 44 jaar. Getrouwd en 2 kids van 18 en 16 jaar. Loop al jaren met het idee om penvriendinnen en vrienden te vinden maarja waar begin je? Mijn hobby's zijn wandelen, bakken en koken en heerlijk lezen op de bank met de 2 honden bij me. Ik heb geen voorkeuren over wat we schrijven maar lijkt me heerlijk om dingen te delen en eerlijk gezegd wie verheugd zich niet op een kaartje of een brief. Niemand hoeft alleen te zijn daarom meld ik me dan ook aan.

  Veel schrijf plezier en misschien tot schrijfs

  Groetjes natasj

 • #4

  Natasj Ypelaar (vrijdag, 13 januari 2017 08:14)

  Hallo, wat een heerlijk idee om te mogen en kunnen schrijven met verschillende mensen. Kan niet wachten om te beginnen. Mijn pen staat droog maar heb altijd een plekje om nieuwe mensen te leren kennen om mee te schrijven. Lief en leed kunnen delen maar ook gezellig met een kop thee en een minuutje voor jezelf te nemen om te lezen van de brieven. Ben getrouwd en heb een dochter van 18 en een zoon van 16. En 2 honden ( nog pups). wil je met me schrijven dan heeft de Slakkenpost mijn mail adres. Het liefst verstuur ik brieven ben niet zo goed thuis in computers hahahah. Hoop tot snel, gr Natasj Ypelaar

 • #3

  Natasja Maatkamp (maandag, 02 januari 2017 15:26)

  Hoi, ik ben Natasja 40 jaar oud. Ik zoek iemand om mee te schrijven tussen 35 en 45 jaar oud.
  Ik heb en dochter van 17 jaar. Verder ben ik gek op katten, ik heb er drie van.
  Ook heb ik een aantal creatieve hobby's wil je meer over mij weten?

  Stuur een berichtje naar mail@slakkenpost.nl om in contact te komen met mij :).

 • #2

  Naomi (woensdag, 07 december 2016 12:22)

  Hoi ik ben Naomi 31jaar, woon samen met mijn vriend Odmar 35jaar en onze 2 zoons Roy bijna 8jaar en Daan 3jaar in slootdorp, we hebben een hond van 16jaar.
  Mijn hobby's zijn skeeleren, fietsen, tekenen, knutselen, leuke dingen doen met het gezin, naar het bos of strand, schrijven, enz...

 • #1

  Linda Terrizzi (woensdag, 07 december 2016 12:21)

  We hebben nog zó veel postzegels in de kast... en mijn vulpen wil zó graag voor lange brieven worden ingezet dat ik graag een oproepje plaats voor één of meerdere postmaatjes.